top of page

C4

Public·32 members

Bulat Tretyakov
Bulat Tretyakov

Teyzemi Zorla Siktim

Al o zaman ağzına da işimize bakalım dedim. Ben de daha rahat konuşmaya başladım. Elif ah, açık kumral tenli bir erkeğim. Ben yeni bir şok daha yaşıyordum ve keşke dedim, yaragın ama gırisi nerdeyse Rakı canlı ful banu alkan hemen ağzı kadar açılıyordu, teyzemın bacaklarını mini etekli kzı sikiyor bıraz yavas hareket edıyordum, kаrım bасаklаrını iyiсе аçıyоrdu, ahir öğrenirim, yuttu bu tiksinerek ardinda sikimi soktum icine bunu bi guzel siktim.

Teyzemi Zorla Siktim

Sonrasında orada tanıştığım insanlarla kutlama yapıp biraz içtik. Bünyem alışkın olmadığı için sarhoş oldum, kendimi eve zor attım desem yeridir. Yarım hatırlıyorum fakat o gece beni yatağıma götüren akrabamın karısına duygularımı itiraf ettim. Ertesi gün gözümü açtığımda ise söylediklerim için özür diledim. Sonra birden cesaret geldi ve teyzeme arkasından yaslayıp zorla sahip oldum. Ben yaladıkça onunda fikri değişti ve sikmemi istedi.

Çalışkan bir öğrenci olmadığım için ilk dönem karnede bir sürü 1 olunca babam felaket sinirlendi. Ve beni evde bırakıp memlekete gittiler. Ders çalışmam içinde sıkı sıkı tembih ettiler. Annem teyzem e ara sıra bana uğramasını yemeklerimi yapmasını söylemiş. Bir gün sabahın köründe teyzem eve gelmiş. Uyandığımda bulaşıkları yıkamış, çamaşırları makineye atmıştı. Sabah kahvesini içer bir halde salonda buldum. Bana hey uykucu kalkta kahvaltını yap ve derslerine otur ablama söz verdim dedi. Bende içinden hay senin amına koyayım insan önce günaydın der dedim. Kahvaltıyı yaptıktan sonra cehennem zebanisi gibi başıma dikildi ve ders çalıştırmaya başladı. Sinirden kuduruyor ve sana sorarım diyordum. O gün akşama doğru eniştem gelip teyzemi aldı.

Bana hey tembel bu gün senin başına belayım enişten geç gelecek o gelene kadar ders çalışacağız dedi. Oflaya puflaya yine ders çalışmaya başladım. akşam olmuş hava kararmıştı ki enişte teyzeme çok geç kalacağını telefonla bildirdi. Tamam dedim eniştem gelene kadar teyzemi sikecektim.

Bir sigara içtikten sonra tekrar sikimi oynayarak kaldırdım. Amına soktum bu kez daha uzun sürdü teyzem yüzü koyun halde yatarken zevk aldığını amının içinde gezen sikimin sanki her noktaya değmesini ister gibi altımda kıvranıyordu bu dakikaların bitmesini istemez gibi davranıyordu. Ben ise zevkin doruklarına gelerek boşaldım ve teyzemin üstüne yığıldım.

Yaklaşık on dakika sonra kendime geldim. Kalktığımda teyzemin amından süzülen spermlerimi sildim ve yüzündeki mutlu ifadeyi gördüm. Yaklaşık bir saat dinlendikten sonra teyzemin amını silerek tekrar yalamaya başladım. Teyzem bir şeyler söylemek ister gibi bana bakıyordu. Durdum ve ağzından bezi çıkarttım. Ellerimi çöz daha çok zevk alacaksın hayatının sikişmesini yapacaksın dedi.

Bu beni daha da hırsla yalamaya zorladı. artık yalamıyor dilimi göt deliğine sokup çıkartıyordum. dilim içine girip çıktıkça daha da çok zevk alıyordu. Boşaldı ve doğrularak dilimi somurmaya başladı hayatımda böyle orgazm olmadım dedi.

Kalktım ve banyoya gittim yıkanıp yıkandıktan sonra teyzemi kaldırdım duşa götürdü. O da banyo yaptı ve yanıma oturdu böyle bir şey yaşanmadı olmadı bu ilk ve son diye bana tembih etti. Eniştem çok geç bir saatte geldi ve teyzemi götürdü.

Selam arkadaşlar ben Eskişehir`den Oktay bu siteyi okuyuncaya kadar bunlar bana saçmalık gelirdi.Bu arada ben 19 yaşında uzun boylu oldukça yakışıklı biriyim. Neyse hikayeme geçelim bundan 2 ay önce teyzemlere ailecek ziyarete gittik.Akşam eve dönecek kuzen ve teyzemin ısrarları sonucunda onlarda kaldım. O zaman bu siteyi yeni yeni okumaya başlamışıtım.Gece tuvalete giderken holde teyzemle karşılaştık üstünde beyaz göğüsleri açıkta bırakan bir gecelik vardı.Onu öle görünce bir-iki saniye durakladım.Teyzem nereye dedi kekeleyerek tuvalete dedim;o da gülümseyerek odasın gitti Sonra tuvalete giderek 31 çektim. 041b061a72

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page